Rólunk

A 21. század emberének talán a stresszből és az ülőmunkából származik a legtöbb egészségügyi problémája. Az Office and Life Flow azért jött létre, hogy az ilyen típusú gondok megoldásában nyújtson hathatós segítséget.

A feszültség oldására, az izmok ellazítására és ezzel együtt a testi panaszok megszűntetésére kiváló megoldást jelent a legrégibb gyógyeljárások közé tartozó masszázs. Cégünk a különböző masszázstípusok mellett olyan közérzetjavító szolgáltatásokat kínál (jóga, relaxáció, meditáció), amelyek vendégeink számára fizikai és mentális szinten is tartós, pozitív változást eredményeznek, és amelyek segítségével a munkahelyi légkör is nagymértékben javulhat.

Tapasztalataink szerint a munkahelyi masszázs, valamint a személyes konzultáció rendkívül hatékonyan oldják a kollegiális feszültségeket, ezzel pedig nemcsak növekszik a munkavállalói lojalitás a kollégák és a vezetés irányába, hanem az elvándorlási kedv is csökken.

A terápiát magasan képzett, sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik.

Trénereink

Szilágyi Borbála

Szilágyi Borbála vagyok, manuálterápiás masszőr és jógaoktató. Az Office & Life Flow megálmodója és tulajdonosa. Gerincterápiás tanácsadóként, munkahelyi egészségmegőrző szolgáltatásokat végzek hosszú évek óta, elsősorban ülőmunkát végző irodai dolgozóknak.

Bács Rita

Bács Rita vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Gyógytornász szakán. Egész életemben, valamilyen formában, mindig jelen van a mozgás. Kiskoromtól azt a példát láttam és tanultam, hogy mozogni jó, mozogni öröm, egyfajta kikapcsolódás, társas szórakozás és nem utolsó sorban egészséges.